Sarcina 2- Saptamana 18 de sarcina


Bebe are in jur de 200 grame și aproximativ 14 cm.

Viața își  continua cursul firesc. David mă solicita mult. .. cred ca simte lipsa tatălui chiar dacă ne vedem zilnic pe Skype.

Nu mă lasă să merg nici măcar pana la baie.  În bucătărie este mereu prezent lângă mine , chiar și atunci când mă duc sa îmi pun un pahar de apa.

Ar vrea mereu tzitzi , ceea ce mă enervează,  deși îmi doresc încă sa îl alaptez.  Mă enervează pentru ca doare din ce în ce mai tare. Am tot citit experiențele mămicilor care alapteaza în timpul sarcinii și majoritatea se plângeau de dureri, dar nu îmi imaginam ca este chiar așa de rău.

Încă se trezeste noaptea sa suga iar eu nu mă odihnesc suficient de bine și de mult. Ziua încerc sa profit atunci când doarme ca sa îmi termin la timp comenzile handmade. Nu știu cât timp voi mai putea sa lucrez, dar știu ca îmi place ceea ce fac.

În sarcina aceasta am fost foarte activa. Am făcut și am realizat multe lucruri. Binenteles,  mi-a permis și sănătatea.  Nu am avut probleme,  nu am avut sângerări și m-am simțit mult mai bine decât la prima sarcina cu David.

Injecțiile sunt la ordinea zilei și uneori mi-e greu sa le mai fac în burta, dar încerc sa amân cat mai mult moment în care va trebui sa trec la picioare. ( stiu ca acolo sunt mai dureroase).

Deja am aproape un an și jumătate din viata mea în care am făcut injecții zi de zi.

Nu mă plâng. . știu ca ele sunt cele care în final mă ajuta sa îmi țin în brațe copilul.

Deja mă gândesc cu drag la nume de fetițe , la hăinuțe și accesorii.

Aștept sa treacă aceste săptămâni,  sa vina Crăciunul , sa vina sotul meu acasa, sa facem și morfologia fetala …sa fiu sigura ca totul este în regula.

Pana una alta , viața își urmează cursul , burtica creste, David își trăiește la maxim fiecare zi….așa cum ar trebui sa facem și noi, oamenii mari.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s